7. juni 2011

Skriv ned hvad du spiser!

Hvis du gerne vil tabe dig, vil jeg anbefale, at du skriver ned, hvad du spiser!







I begyndelsen lavede jeg en aftale med min søster om, at jeg skrev ned, hvad jeg spiste, og hver uge fik hun så en mail fra mig. Ikke for at hun skulle tjekke op på mig, men mere så hun kunne komme med opmuntrende bemærkninger. Det hjælper også til, at få det gjort, hvis man skal sende til nogen.

Det at skrive ned, hvad du spiser gør, at du bliver mere bevidst om, hvad du putter i munden. De fleste mennesker ved godt, hvad der er sundt, og hvad der ikke er sundt.
At skrive ned hjælper!
De første par måneder alene tabte jeg 10 kg ved at skrive ned, hvad jeg spiste. Jeg havde f.eks. ikke lyst til, at der skulle stå, at jeg havde spist en liter is, så derfor lod jeg selvfølgelig være med at spise en liter is ;-)
Nu tænker du sikkert: "Man kan da bare lade være med at skrive det på" og ja, det kan man, men man snyder kun sig selv, og den udtalelse, mener jeg, er udtryk for, at man ikke helt er motiveret for at tabe sig.

Jeg har vedhæftet et skema, du kan bruge, hvis du selv vil i gang med at skrive ned, hvad du spiser. Det er her!

Jeg vil anbefale dig at have et skema, fordi du skal have det ved dig hele tiden og skrive ned i umiddelbar forbindelse med måltidet. Det er nemlig nemt at glemme, hvad man har spist, hvis man venter med at skrive det ned til senere.

God fornøjelse med det ;-)